Cybergymnasiet

Cybergymnasiet Göteborg Kunskapen i centrum

välgörenhetsklipp

2014-12-16 13:15:23 Att kunna bli lite extra fin inför jul och nyår är det inte alla som har råd med. Därför tog frisöreleverna på Cybergymnasiet i Göteborg kontakt med Frälsningsarmén och bjöd in till välgörenhetsklippning. – Det viktiga är att umgås, lära känna varandra, att ta hand om dem. Klippningen är liksom ett plus vid sidan av, säger David Guli, frisörelev. Eleverna har ställt fram fika och tänt ljus i rummet. Utanför fönstret vräker regnet ner i decembervädret som snarare för tankarna till en höststorm. Djeni Nurkovic har trotsat vädret och får håret både tvättat och klippt. SVT kom till skolan och talade med dagens kunder och frisörerna. Här nedan kan du se hela klippet på SVT.se     Läs mer

Besök oss!

Våra program i Göteborg

El och energi Älskar du datorer och nätverksteknik är det här yrkesprogrammet rätt för dig - den senaste Internet- och webbtekniken står på schemat. Läs mer Estetiska Lever du för att skapa & forma? Det estetiska programmet ger en gedigen grund för vidare studier inom konstnärliga ämnen, humanoria & samhällsvetenskap. Läs mer Hantverks Hantverksprogrammet är ett yrkesprogram för dig som vill arbeta kreativt och konstnärligt inom frisörsyrket. Här blandas praktiska & teoretiska kunskaper. Läs mer Samhälls Brinner du för aktuella samhällsfrågor, människors livsvillkor & hur vår värld fungerar? Efter samhällsprogrammet står universitet öppet för vidare studier. Läs mer Naturvetenskap Med nyfikenhet, analytisk förmåga och kreativitet tar du dig an det naturvetenskapliga programmet - och kan fortsätta med högre studier på universitet. Läs mer Ekonomi Vill du driva företag, lära dig om aktier & utforma en marknadstrategi? Ekonomiprogrammet ger dig även behörighet till högskola & universitet. Läs mer Teknik Här får du utvecklas inom ex. 3D-modellering, arkitektur, programmering eller spelutveckling - & kan bygga vidare din utbildning på högskola. Läs mer

På Cybergymnasiet kommer du att känna dig hemma!

Cybergymnasiet är en multikulturell skola.

Oavsett klädsel, frisyr och intresse kommer du att känna dig hemma. Tiden i gymnasiet är krävande. Du måste vara beredd på att själv planera och ta ansvar för dina studier och du måste vara engagerad för att nå bra resultat. Välj därför ett program som du känner att du kommer att trivas med de tre närmaste åren.

Cybergymnasiet lyssnar på sina elever.

Som elev på CyberGymnasiet är din röst viktig. Din studiero och trivsel är grundläggande för att vårt gemensamma arbete att ska säkra din framtid. Vi har en stor matsal som serverar en riklig salladsbuffé och flertalet val av goda rätter, vi uppgraderar vår IT miljö och vi initierar olika former av aktiviteter i skolans lokaler efter lektionerna.

Efter gymnasiet börjar resten av livet.

Med tre år på CyberGymnasiet ska du vara väl förberedd för nästa steg i livet, oavsett om du väljer att studera vidare eller att gå direkt ut på arbetsmarknaden. Du har lärt dig att jobba med andra människor, du har kunskap och förmåga att använda den. För oss är det också viktigt att du ska minnas din tid på Cybergymnasiet med värme.

Välkommen till CyberGymnasiet!


Undrar du något?

Det är inte konstigt att ha en massa frågor i huvudet om gymnasiet. Skicka gärna in din fråga här, oavsett vad det handlar om, så hjälper vi dig så gott vi kan. Frågan och svaret publiceras på vår fråga och svar-sida inom någon dag. Vill du även ha svaret skickat till dig fyller du bara i din e-postadress.

>

God Jul och Gott Nytt 2015!

 

×
logo
Träffa oss på Facebook
Gilla vår sida på Facebook för att ta del av vad som händer på och omkring skolan.
Hidden Content
logo
Öppna Hus läsår 14/15

Klicka här för info om Öppna Hus

Nästa Öppna Hus 21 jan 2015

Hidden Content