Elevrådet

På Cybergymnasiet är eleverna viktiga.

Elevrådet har stort inflytande och engageras i många viktiga beslut. De arbetar aktivt med de frågor som kommer upp på de veckovisa klassråden, eller så kallade mentorsmöten, som hålls i alla klasser. Det är bland annat kvalitets- och trivselfrågor, arrangemang, antimobbning mm.

Vårt Elevråd är med i Sveriges Elevråd (SVEA) som är ett nationellt förbund för att föra samman och hjälpa alla elevråd med deras arbete.

För att skolan skall bli så bra som möjligt och att alla skall kunna göra sin röst hörd hoppas vi att många av våra elever vill vara med och påverka via elevrådet. Hos oss gäller en öppen och direkt kommunikation mellan elever och personal. Vi gör också kvalitetsundersökning bland eleverna varje år.

Kontakt Elevrådet

Klicka här nedanför för att maila till Elevrådet på Cybergymnasiet Göteborg:

elevradet@goteborg.cybergymnasiet.se