Frågor & Svar

Byta till Cyber Göteborg

6 augusti 2012

Jag går redan i gymnasiet på annan ort, men ska flytta till Göteborg. Kan jag byta program mitt i?

Det bästa är om du kontaktar vår studievägledare. Här hittar du kontaktuppgifter!

Specialkost

6 mars 2014

Har ni för stöd för specialkost, som till exempel vegankost?

Det ska gå att ordna, kontakta oss gärna för mer specifik information!

Valfrihet kring kurser

6 augusti 2012

Om man väljer att läsa ett program, läser man då alla programgemensamma ämnen i sin klass eller kan man ha svenska med en grupp och matte med en grupp (gällande de ovalbara kurserna inom programmet)? Och kan man kombinera hur som helst och till exempel välja bort Biologi B i naturprogrammet och istället läsa en estetisk kurs?

Vi försöker hålla samman klasserna, men det kan bli så att du i någon kurs får deltagare från andra klasser. Du ska kunna kombinera olika kurser, men ta gärna kontakt med vår studievägledare för mer konkreta svar.

Studentboende

6 augusti 2012

Har ni några studenthem eller studentlägenheter i närheten av skolan där man kan bo så att man slipper pendla varje dag?

Nej, tyvärr inte.  Pröva gärna att kontakta olika fastighetsägare direkt!

Student 2014?

28 april 2014

Torsdagen 5 juni springer 2014 års studenter ut!