Att studera på Cybergymnasiet

Plats för personlighet

Vår idé går ut på att ge elever med ambitioner inspirerande gymnasieutbildning i centrala lokaler i Sveriges största städer. Vi växer med vår personal, som under lång tid tillsammans med eleverna byggt en kultur och värdegrund där det finns plats för personlighet.

Vi vet att fler når resultat om vi ser våra elever som individer med olika behov, och inspirerar dem att själva vara med och utveckla sina talanger.

Vi på Cybergymnasiet tror att alla kan mer. Denna filosofi ger oss en tydlig riktning och ledstjärna. Vår vision är att alla kan mer och vår mission är att höja kunskapen hos våra elever.

Vi jobbar varje dag för att alla som är på Cyber ska må bra. Det är då vi får hållbara resultat. Vårt mål är att du ska minnas din skoltid som lärorik, utvecklande och rolig.

Du kan förvänta dig av oss att vi:

– Är engagerade och positiva.

– Lär dig det du behöver för att du ska ta dig dit du vill.

– Inte ger upp på dig när det gäller dina studier.

– Gör vårt yttersta för att du ska må bra i skolan.

– Agerar kraftfullt om något oschysst händer.

Vi förväntar oss att du:

– Respekterar skolans värdegrund

– Visar hänsyn till andra elever, personal och lektionstider.

– Tar ansvar för dina studier.

– Säger till om det är något du behöver hjälp med. Oavsett vad det kan vara.

–  Säger till om du upplever att något inte är som det ska vara.

–  Bidrar till arbetsro för alla.

Kontakt och besök

Pusterviksgatan 9 (vi finns på våning 2)

goteborg@cybergymnasiet.se

Cybergymnasiet ägs av PPS AB.

Besök oss!