Teknik

[ TE ] HÖGSKOLEFÖRBEREDANDE

Teknikprogrammet är gymnasieutbildningen för dig som vill bidra till den tekniska utvecklingen med egen kreativitet. Här utvecklar du dina intressen inom några av följande områden: programmering och webbutveckling. På programmet kombineras teoretiskt och praktiskt arbete. De konkreta resultaten som du får under din tid på teknikprogrammet ger dig goda förutsättningar till framtida studier och yrkeslivet.

Gymnasiegemensamma ämnen

Programmering 2 100

Våra inriktningar

Informations- och medieteknik

Är du intresserad av digitalt skapande, speldesign, webbutveckling och programmering passar denna inriktning för dig.

Några röster om Cybergymnasiet

Karl Svensson

Tredje året på Cybergymnasiet "Jag går det sista året på Cybergymnasiet och jag kan lugnt säga att det har varit tre riktigt kul år där jag har fått en fantastisk chans att utvecklas inom mina intressen jag vill. Jag kan absolut rekommendera skolan!"
Karl Svensson

Ola Liljeström

Lärare "Det jag nog uppskattar allra mest med Cybergymnasiet är att så många olika slags elever går här. Här finns ungdomar med alla möjliga erfarenheter och sin egna historia, och jag tror att den här blandningen är det som gör Cybergymnasiet så unikt."
Ola Liljeström